Yoga

YOGA


LESSENHERFSTYOGA
In de herfst gaan we van yang naar yin, tussen zomer en winter in. We laten weerstand en spanning los met yin yoga en meditatie. We laden nieuwe energie op met yang yoga en ademhalingsoefeningen. Voorwaartse buigingen zorgen voor ontspanning, staande houdingen brengen je lichaam in balans en twists ondersteunen bij de afvoer van gifstoffen. En met yoga nidra creëren we het effect van vier uur slaap. Hangmatten, touwen, ballen, riemen, blokken, dekens, stoelen en bolsters helpen je om dieper in de houding te komen.

MEDITATIE

1/2 uur, all levels

Heb je tijd en zin, dan blijf je na de yogales op woensdagavond nog een half uurtje zitten voor een zalige meditatie. Je hoeft hiervoor niets extra te betalen.

Woensdag van 20 tot 21 uur, gevolgd door een half uur meditatie voor de liefhebbers

HANGMAT YOGA

Woensdag van 15 tot 16 uurHet sleutelwoord van deze les? Dynamische relaxatie. Dus geen luie ontspanning, maar wel een evenwichtige reeks oefeningen in en uit de hangmat om de gewrichten te openen, de spieren te stretchen, en de fascia, ligamenten en pezen te rekken. De oefeningen voer je uit in een kleurrijke, lichte, veelzijdige hangmat van parachutestof. Aan beide zijden hangen hand- en voetgrepen op verschillende hoogtes. Door het unieke ontwerp van de hangmat kan je in alle richtingen bewegen, rekken en stretchen: horizontaal, verticaal, laag bij de grond, hoog in de lucht en zelfs ondersteboven! De hangmat helpt je in moeilijke houdingen. Maar vergis je niet: de oefeningen worden ook uitdagender.Nog geen lid van Yong Chun? Schrijf je gratis en vrijblijvend in, en boek je yogales met één klik op je computer of smartphone.

YONG CHUN

De zaal van je leven


Yong Chun is de plaats waar jouw eeuwige lente begint. De zaal van je leven, voor lichaam en geest.   Op nog geen 3 km van Ronse, met een ruime parking.

Contacteer ons


rue Croix ou Pile 1, 7912 Saint-Sauveur

info@yongchun.be

0474 50 66 40 (yoga)

0476 50 45 11 (tai chi)

Laatste nieuws


Vanaf 4 september start de herfstyoga op woensdag.

Boek meteen je les!

 

Voortaan

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved