Yoga

YOGA


LESSENZOMERYOGA

1 uur, iedereen is welkom, ook beginners

 

Yin en yang in een samenhangend en logisch geheel in een les van anderhalf uur. Een uitgebalanceerd programma waarin alle stappen van de yogaleer aan bod komen. Asanas (houdingen), pranayama (ademhalingsoefeningen), pratyahara (terugtrekken van de zintuigen), concentratie, meditatie, … Ik beloof je geen samadhi (verlichting – de laatste stap op het yogapad), maar ik zet je wel op weg. We gebruiken de hangmat, de bal, de touwen, de grond, de muur, het bos … om ons lichaam heerlijk in alle bochten te wringen.

 

Woensdag van 20 tot 21 uur

10 juni, 17 juli, 24 juni, 21 augustus en 28 augustus

 

 

 

 

YANG EN YIN YOGA

1 uur, all levels


De focus ligt op  spanning loslaten, gewrichten openen, spieren stretchen, ademhaling beheersen, ruimte maken in het lichaam. Yin en yang houdingen volgen elkaar op in een aangename flow met rustige muziek op de achtergrond. Zonnegroeten, vooroverbuigingen, inversies, ... Met hangmatten, touwen, ballen, riemen, blokken, dekens, stoelen en bolsters kom je dieper in de houding.MEDITATIE

1/2 uur, all levels

Heb je tijd en zin, dan blijf je na de yogales op woensdagavond nog een half uurtje zitten voor een zalige meditatie. Je hoeft hiervoor niets extra te betalen.

Woensdag van 20 tot 21 uur, gevolgd door een half uur meditatie voor de liefhebbers


Woensdag van 15 tot 16 uur

HANGMAT YOGA

1 uur, all levelsHet sleutelwoord van deze les? Dynamische relaxatie. Dus geen luie ontspanning - dan kun je evengoed in je zetel blijven zitten. Maar wel een evenwichtige reeks oefeningen in en uit de hangmat om de gewrichten te openen, de spieren te stretchen, en de fascia, ligamenten en pezen te rekken. De zachte oefeningen voer je uit in een kleurrijke, lichte, veelzijdige hangmat van parachutestof. Aan beide zijden hangen hand- en voetgrepen op verschillende hoogtes. Door het unieke ontwerp van de hangmat kan je in alle richtingen bewegen, rekken en stretchen: horizontaal, verticaal, laag bij de grond, hoog in de lucht en zelfs ondersteboven!Nog geen lid van Yong Chun? Schrijf je gratis en vrijblijvend in, en boek je yogales met één klik op je computer of smartphone.

YONG CHUN

De zaal van je leven


Yong Chun is de plaats waar jouw eeuwige lente begint. De zaal van je leven, voor lichaam en geest.   Op nog geen 3 km van Ronse, met een ruime parking.

Contacteer ons


rue Croix ou Pile 1, 7912 Saint-Sauveur

info@yongchun.be

0474 50 66 40 (yoga)

0476 50 45 11 (tai chi)

Laatste nieuws


Vanaf 10 juli is er zomeryoga op woensdagavond.

Boek meteen je les!

 

Voortaan

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved