Yoga

YOGALESSEN
HANGMATYOGA


Anderhalf uur, all levels

 

Hangen, vliegen, ontspannen, durven, voorover, achterover en zelfs ondersteboven ... We gebruiken de hangmat om ons lichaam heerlijk in alle bochten te wringen.. Pure wellness voor je rug. In de hangmat worden moeilijke yogahoudingen voor iedereen toegankelijk.

 

Donderdag van 20 tot 21.30 uur, om de twee weken

(tot 13 juni 2019 - vanaf september 2019 versmelt de hangmatyogales met de yogales op woensdagavond)

 

 

 

 

YANG EN YIN YOGA


Anderhalf uur, all levelsIn een uitgebalanceerd programma komen alle stappen van de yogaleer aan bod.. Asanas (houdingen), pranayama (ademhalingsoefeningen), pratyahara (terugtrekken van de zintuigen), concentratie, meditatie, …   De focus ligt op   spanning loslaten, gewrichten openen, spieren stretchen, ademhaling beheersen, ruimte maken in het lichaam. Resultaat? Een ontspannen lichaam én geest.


Elke les begint met een reeks oefeningen om de gewrichten te openen. Daarna volgt een diepe ontspanning in een begeleide meditatie. De houdingen volgen elkaar op in een aangename flow met rustige muziek op de achtergrond. Zonnegroeten, vooroverbuigingen, inversies, ... Yin en yang houdingen wisselen elkaar af. Je leert werken vanuit ontspanning. Met hangmatten, touwen, ballen, riemen, blokken, dekens, stoelen en bolsters kom je dieper in de houding.

Woensdag van 20 tot 21.30 uur


Woensdag van 15 tot 16 uur


RELAX YOGA


1 uur, all levels
Het sleutelwoord van deze les? Dynamische relaxatie. Dus geen luie ontspanning - daarvoor kun je evengoed in je zetel blijven zitten. Maar wel een evenwichtige reeks oefeningen in en uit de hangmat om de gewrichten te openen, de spieren te stretchen, en de fascia, ligamenten en pezen te rekken. Resultaat? Een ontspannen lichaam en geest.De zachte oefeningen voer je uit in een kleurrijke, lichte, veelzijdige hangmat van parachutestof. Aan beide zijden hangen hand- en voetgrepen op verschillende hoogtes. Door het unieke ontwerp van de hangmat kan je in alle richtingen bewegen, rekken en stretchen: horizontaal, verticaal, laag bij de grond, hoog in de lucht en zelfs ondersteboven!
Nog geen lid van Yong Chun? Schrijf je gratis en vrijblijvend in, en boek je yogales met één klik op je computer of smartphone.

YONG CHUN


De zaal van je levenYong Chun is de plaats waar jouw eeuwige lente begint. De zaal van je leven, voor lichaam en geest.   Op nog geen 3 km van Ronse, met een ruime parking.

Contacteer onsrue Croix ou Pile 1, 7912 Saint-Sauveur

info@yongchun.be

0474 50 66 40 (yoga)

0476 50 45 11 (tai chi)

Laatste nieuws


 

Gratis yogales op 6 februari


Wil je eens proeven van yoga? Schrijf je vrijblijvend in bij Yong Chun en boek meteen je gratis proefles


 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved