Hans

HANS

"Na ruim 15 jaar ju-jitsu stapte ik over op tai chi. Ik had nood aan een kalmere benadering van de gevechtssport, met meer oog voor de gezondheid van het lichaam. En die vond ik in tai chi.


 Tai chi is van oorsprong een gevechtssport, maar tegenwoordig ligt de klemtoon vooral op het gezondheidsaspect. Hier heb je geen stramme spieren, geen gewrichten die pijn doen, geen kneuzingen. Alle bewegingen worden heel langzaam en vloeiend uitgevoerd, zodat een training  revitaliserend werkt. Je voelt het heilzame effect. Je lichaam wordt soepeler, flexibeler, meer bestendig. En hetzelfde geldt voor de geest. De voortdurende focus op alle details bij de uitvoering van de bewegingen zorgt ervoor dat je geest  actief bezig is, waardoor je je na afloop heel ontspannen voelt. Zo laat je de dagelijkse beslommeringen gemakkelijk achterwege."


 


Ik ondervind al de voordelen van tai chi elke dag opnieuw. En dat gevoel deel ik graag met andere mensen. Laat ons dus  samen op weg gaan.

YONG CHUN

De zaal van je leven


Yong Chun is de plaats waar jouw eeuwige lente begint. De zaal van je leven, voor lichaam en geest.   Op nog geen 3 km van Ronse, met een ruime parking.

Contacteer ons


rue Croix ou Pile 1, 7912 Saint-Sauveur

info@yongchun.be

0474 50 66 40 (yoga)

0476 50 45 11 (tai chi)

Laatste nieuws


We starten opnieuw vanaf september. Mét respect voor de Corona-maatregelen. Dus kom binnen met je mondmasker en was je handen met de gel aan de inkom. Op de mat mogen alle maskers af :)

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved